Otkrijte više Nastojimo da ispunimo sve zahteve naših klijenata Naše usluge

Dizajn enterijera i optimizacija materijala

Nakon odabira materijala (dekora i debljine) i definisanih mera, kupac svoju porudžbinu definiše s referentom tehničke pripreme. Mere se zatim kompjuterski obrađuju da bi se maksimizovala iskorišćenost ploče iz koje će se rezati pojedini elementi za nameštaj. Korišćenjem Wintable Professional programa za izradu optimalnih šema za sečenje pločastih materijala i linijskih materijala postižu se izvanredni rezultati. Ti rezultati se ogledaju u značajnom povećanju produktivnosti i profesionalnosti.

Sečenje po meri

Naš mašinski park opremljen je krojačima najnovije generacije koji su osposobljeni za rezanje sa savršenom preciznošću. Sofisticiranost mašina omogućava nam da se osim besprekorno savršenog reza kreira i idealna ugaonost i paralela u sečenju. Sečenje po meri omogućava Vam da osmislite i napravite unikatan komad nameštaja, prilagođen Vašem ukusu i potrebama. Rezanje pločastih materijala vrši se na vrhunskim horizontalnim formatizerima (Biesse, Schelling), kod kojih je preciznost dovedena do perfekcije – rezanje se vrši sa tačnošću od jednog milimetra.

Kantovanje i lepljenje

Nameštaj od iverice izuzetno je lepog izgleda i veoma pristupačne cene, pa se ljudi sve više odlučuju za nabavku istog. Da biste godinama uživali u estetici i dizajnu modernog nameštaja kojeg ste izradili po meri, prevashodno je potrebno da bude obrađen na specifičan način. Iverica kada se iseče, ima ivice koje ne deluju privlačno. Takve ploče nemaju ujednačen izgled i neophodna je dorada koja se naziva kantovanje. Kantovanje podrazumeva lepljenje kant traka na ivice iverice, čime se dobija kompaktna celina, kao da je deo nameštaja napravljen u jednom potezu.

Transport

Specifični zahtevi proizašli iz karaktera posla, delimične dislokacije i oskudne mogućnosti outsource rešenja, neminovno su utemeljili razvoj sektora transporta kao podsistema u sistemu usluga. Primarno je tehnička, personalna i administrativna konfiguracija transporta bila determinisana isključivo potrebom isporuke sopstvene robe. Sa ciljem da se servis eksternim koricnicima obezbedi u punom kapacitetu i na taj način olakša komercijalni plasman trgovinske robe, razvijan je i sektor transporta.