HANEX SUDOPERE I UMIVAONICI

Hanex sudopere i umivaonici su veoma čvrsti, otporni i pogodni za pripremu hrane, idealni za kuhinju, kupatilo, komercijalna okruženja, bolnice, igraonice ili škole. Hanex proizvodi nude beskrajne mogućnosti dizajna i mogu se primeniti u bilo kom prostoru gde je sanitarna zaštita od najveće važnosti, nudeći izvanredan kvalitet i izdržljivost.

Uz Hanex sudopere i umivaonike kreirajte harmoniju u svakom prostoru. Unesite elegantan dizajn u Vaše kuhinje i kupatila. Njihov vrhunski izgled nije samo topao i privlačan, već je i otporan na stvaranje bakterija, buđi i plesni, dok uz to obezbeđuju lako čišćenje i održavanje.

U ponudi imamo i deo asortimana koji je namenjen najmlađima. Hanex proizvodi kade namenjene bebama koje obezbeđuju bezbedno sanitarno rešenje, ali uz to i estetski privlačno, omogućavajući udobnost i kvalitet u svakom prostoru.

 • Prednosti Hanex sudopera
  Hanex umivaonici i sudopere imaju mnoge jedinstvene prednosti koje ih čine odličnim izborom za upotrebu u kuhinji i kupatilu. Evo nekih od glavnih prednosti Hanex sudopera:
 • Trajnost
  Hanex asortiman sudopera je otporan na strugotine, ogrebotine i mrlje. Dizajnirani su da traju godinama bez znakova habanja.
 • Higijena
  Hanex umivaonici i sudopere su neporozni, što znači da bakterije i drugi štetni mikroorganizmi ne mogu da prodru na površinu. Ovo čini Hanex sudopere lakim za čišćenje i održavanje.
 • Svestranost
  Naš asortiman Hanex umivaonika i sudopera dostupan je u mnogim veličinama, stilovima, oblicima i bojama, što ih čini pogodnim za bilo koji dizajn kuhinje ili kupatila.
 • Estetika
  Hanex sudopere i umivaonici su vizuelno privlačni, sa glatkom površinom koja upotpunjuje svaki dizajn kuhinje ili kupatila. Dostupne su u širokom spektru boja i mogu se oblikovati u jedinstvene oblike i dizajne.

Kako održavati Hanex sudopere i umivaonike?

Čišćenje i održavanje vašeg Hanex proizvoda je jednostavno. Evo tri najvažnije stvari koje treba imati na umu:

 • Koristite blago sredstvo za čišćenje
  Hanex sudopere treba čistiti blagim sredstvom za čišćenje i mekom krpom. Izbegavajte upotrebu abrazivnih sredstava za čišćenje, jer oni mogu izgrebati površinu.
 • Dobro isprati
  Nakon čišćenja Hanex sudopere blagim sapunom i vlažnom krpom, važno je da ga temeljno isperite vodom da biste uklonili ostatke sapuna. Ostaci sapuna mogu ostaviti trag na površini sudopera.
 • Sprečiti oštećenja
  Da biste sprečili oštećenje, izbegavajte upotrebu jakih hemikalija, kao što su izbeljivači ili sredstva za čišćenje odvoda, ne postavljajte vruće tiganje ili posuđe direktno na površinu sudopera.

Pogledajte ponudu