HANEX KOMBINUJE MAŠTU I STVARNOST, DANAS I SUTRA, PRIRODU I URBANO OKRUŽENJE

REHAU i HYUNDAI, kao dva međunarodna inicijatora za inovativne površine nameštaja, udružili su snage da bi kombinovali svoju stručnost. Sa tačno jednim ciljem: Da obezbede dodate vrednosti za naše kupce. Zajedno proširujemo spektar proizvoda i usluga za arhitekte, dizajnere enterijera, projektante, ali i za zanatlije. Ovom saradnjom kombinujemo vrhunsku tehnologiju, kompetentnost za dizajn i poznavanje tržišta. Cilj je stvaranje dodatnih vrednosti za naše kupce kroz koncentraciju stručnosti i resursa. Pored širokog asortimana proizvoda i usluga, možemo neprekidno da generišemo inovacije zahvaljujući efikasnoj saradnji naših stručnjaka.

REHAU i HYUNDAI preko kooperativnog brenda sarađuju na državnom nivou i na raznim projektima. Naš asortiman proizvoda obuhvata 112 dekora, kao i program oblikovanih elemenata sa umivaonicima, tuš kadama i kadama za kupanje.

Preduzetnička strast da se promene vide kao prilika i neprestano kretanje, učinila je Hyundai L&C vodećom kompanijom na tržištu mineralnih ploča sa uspehom od 1995. godine.

Pružamo Vam značajne dodatne vrednosti kroz povezivanje napredne tehnologije i našeg iskustva i razumevanja najrazličitijih izazova, iz dana u dan.

Fokusirajući se na naše ključne kompetencije, uspešno smo unapredili portfolio proizvoda i rešenja kako bismo stvorili trajan utisak – idealan preduslov za dugoročna poslovna partnerstva.

Kupac je uvek u fokusu naših misli i briga, koje su istaknute u našem pristupu kao što sledi:

    • Pogled na aktuelne i buduće trendove iz perspektive odozgo prema dole i odozdo prema gore u našoj kutiji za uzorke od 2019. sa 111 dekora
    • Raznovrsna primena odražava širok spektar boja, uzoraka i struktura na najvišem nivou kvaliteta kombinacijom jednoslojne / dvostruke trake
    • Osim standardne širine (u mm) 760 i 930, proširujemo naš asortiman do 1350 i 1520 da bismo ispunili našu ideju standardizovanog kompletnog rešenja
    • Hyundai L&C, pružalac kompletnih usluga, nudi integrisana rešenja različitih kategorija proizvoda kako bi obezbedio rešenje duž celog lanca vrednosti iz jednog izvora.

Saradnja sa REHAU

Korišćenje sinergija – to je namera nove saradnje između dva stručnjaka za mineralne ploče. Hiundai L&C i REHAU su dve kompanije koje decenijama pružaju impulse za arhitekte, dizajnere enterijera i dizajnere.

Zajedno, Hiundai L&C i REHAU žele da ponude svojim ciljnim grupama širi spektar proizvoda i usluga, kao i stalne inovacije kako bi razvili nove trendove i pružili nove impulse za prilagođavanje dizajna kako bi ispunili zahteve tržišta.

Sinergično delovanje i sila vezivanja za maksimizaciju dodatnih vrednosti za klijente