Otkrijte više Mineralne ploče - raznolikost
oblika i superiorni dizajn
Otkrijte više Mineralne ploče - raznolikost oblika i
superiorni dizajn
Otkrijte više Mineralne ploče - raznolikost oblika i
superiorni dizajn
Otkrijte više Mineralne ploče - raznolikost oblika i
superiorni dizajn

HANEX® MINERALNE PLOČE

Hanex® mineralne ploče su akrilni čvrsti površinski materijali koji su visoko otporni na mrlje i hemikalije zbog visokog nivoa trihidrata aluminijuma. Njegova jedinstvena mešavina akrilnih smola i prirodnih materijala omogućava da se HANEX® reže, oblikuje i formira tako da odgovara velikom broju dizajna

Kako je HANEX® akril, prednosti izrade su skoro neograničene. Može se rezati, oblikovati, oblikovati i termički oblikovati u 3D oblike. HANEX® se koristi svuda gde možete da zamislite, kao što su kuhinja, hotel, zdravstvo ili transport, mogućnosti dizajna su beskrajne. Jedino ograničenje za HANEX® je vaša mašta.

Korišćenje sinergija – to je namera nove saradnje između dva stručnjaka za mineralne ploče. Hyundai L&C i REHAU su dve kompanije koje decenijama pružaju impulse za arhitekte, dizajnere enterijera i dizajnere.

Zajedno, Hyundai L&C i REHAU žele da ponude svojim ciljnim grupama širi spektar proizvoda i usluga, kao i stalne inovacije kako bi razvili nove trendove i pružili nove impulse za prilagođavanje dizajna kako bi ispunili zahteve tržišta.

Sinergično delovanje i sila vezivanja za maksimizaciju dodatnih vrednosti za klijente.

PROIZVODI

Hyundai L&C objavljuje novu seriju mineralnih ploča, STRATUM i BELLASSIMO EPISODE II. Otkrijte više klikom na linkove ispod.

CASCADE

Inspirisano prirodnom lepotom kaskadnih vodopada. Kaskadna kolekcija odlikuje se nežnim prelazima i suptilnim varijacijama koje savršeno predstavljaju neometan tok vode.

Venato je serija Hanex proizvoda u dizajnu i proizvodnji mineralnih ploča koje nisu samo imitacija pravog mermera. Nakon reinterpretacije teksture i linija, Hanex sada nudi novi način razmatranja dragocenog italijanskog mermera.

Inspirisano prirodnom lepotom kaskadnih vodopada. Kaskadna kolekcija odlikuje se nežnim prelazima i suptilnim varijacijama koje savršeno predstavljaju neometan tok vode. Osobina niskog kontrasta boja omogućava da se Hanex uklopi sa bilo kojim unutrašnjim prostorom.

Inspirisano prirodnom lepotom kaskadnih vodopada. Kaskadna kolekcija odlikuje se nežnim prelazima i suptilnim varijacijama koje savršeno predstavljaju neometan tok vode.

Otkrijte veličinu i slavu naše nove kolekcije. Inspirisani lepotom majke zemlje i željama ljudi da harmonizuju svoje okruženje, sa našom novom kolekcijom stvaramo osnovu za kombinovanje prirode sa urbanom, luksuznom aurom.

Stratum serija je inspirisana prirodom u svetovnoj perspektivi i puna je mekog spektra boja i jedinstvenih, organskih uzoraka. Otkrijte umetničku, nekonvencionalnu scenu prirode. Uživajte u novom pogledu na Zemlju. Kreirajte sopstvenu, jedinstvenu i dugotrajnu atmosferu u stilu dubine i bezgraničnosti kamena.

HANEX® SVET

Neograničena fleksibilnost dizajna HANEX®-a omogućava vam da stvorite lepu, izdržljivu i estetski privlačnu površinu u svakom stambenom i komercijalnom okruženju.

Komercijalne primene obuhvataju bilo koju vertikalnu ili horizontalnu površinu u kuhinjama, kupatilima, aerodromima, bolnicama, prostorijama za pripremu hrane, maloprodajnim objektima, školama, univerzitetima, stadionima, kancelarijama, izložbenim štandovima i javnim zgradama.

HANEX® BOJE

Prilagodite svoj dizajn. Širok estetski spektar mineralnih ploča nudi mnogo različitih boja, tekstura i prozirnih tonova. Dizajn možete naglasiti prilagođenim bojama.

 

 

PRATEĆA OPREMA

Otkrijte kolekcije prateće opreme, uključujući lepkove, ugradna korita i ostalo.

DEKLARACIJA PROIZVODA O ZAŠTITI ŽIVOTNE SREDINE

Hyundai Living & Culture posvećen je zaštiti životne sredine i smanjenju našeg energetskog otiska stvaranjem ekološki prihvatljivih proizvoda koji odražavaju lepotu prirode. Iz istraživanja proizvoda i razvoja, proizvodnje i reciklaže, preduzimamo sve korake da zaštitimo životnu sredinu i zaštitimo njenu budućnost za generacije koje dolaze. Kao deo tog napora, Hyundai grupa ponosni je član Saveta za zelenu gradnju Sjedinjenih Država, i mi se pridržavamo njihovih smernica za zelenu gradnju (LEED®) o liderstvu u dizajnu energije i zaštite životne sredine (LEED®).